Comertul on-tainic e liber

Comertul este liber. O expresie frumoasa, nu va suparati, cautati comentariul @Iulia de la @Groparu (http://groparu.ro/black-friday-how-about-black-week/#comments)

Meserie pe paine fratilor, are dreptate @Iulia, suntem sedusi  pe paine de interesul comercial.

@Sebastian, ( http://www.sebastianbargau.ro/2013/11/22/acum-iti-poti-cumpara-si-masina-de-la-emag)  arata pe langa aceasta, cum calitatea la un pret mai mare rasplateste cu rezistenta produsului, o perioada mai lunga de folosire.

Nu uitati, masurati de noua ori si cheltuiti cu un ZECE, adica numai pe un lucru de calitate.

,,Masurarea cu ochii on-tainici” cerea timp si la  black-friday-ul obisnuit (pe intelesul nostru pamantean de aici, Vinerea neagra a reducerilor era in 29 Noiembrie, cand nu aveai timp de analiza decat 24 ore (cum zice @Iulia, vezi si link-ul de mai jos).

De aceea comerciantii au marit durata de valabilitate a termenului reducerilor pentru a culege mai multi clienti dar si noi avem timp mai mult  pentru a alege, aceasta daca mai ramane ceva… dupa prima zi.

Daca era o zi, OK, era doar pentru cine apuca, dar daca este vorba de o saptamana ? Comerciantii trebuie sa introduca in toata perioada de Black-Friday (acum devenita WEEK ) marfuri in continuare, cu aceleasi preturi reduse.

Vor zice ca nu au dar se pot precomanda, important este la ce pret.

Sa isi onoreze promisiunile pana la capat. Daca o vor face, SUS PALARIA , daca nu o fac, sus portofelul.

In continuare, fiti  atenti  cu alegerile de produse, dati pe calitate ca este cea mai durabila din toate, e rima dar si prima-conditie a unui comert adevarat al valorii.

Fondurile vin-se duc dar nevoile sunt mereu prezente.

Leave a comment